CarbonFlor

Shtesë ushqimore me bazë karbon aktiv, enzimë dhe ekstrakte carminative (Anise Green, Kopër, Angelica, Carvi, Melissa dhe Gentian).

Mënyra e përdorimit

Ne rekomandojmë marrjen e 2-3 kapsula në ditë, pas vaktit kryesor, me shumë ujë.

Përbërësit:

  • Carbone attivo
  • Finocchio frutto estratto secco
  • Anice verde frutto estratto secco
  • Angelica radice estratto secco
  • Melissa foglie estratto secco
  • Bromelina
  • Ananas gambo estratto secco
  • Carvi frutto polvere
  • Genziana radice estratto secco
  • Lactobacillus acidophilus LA1.

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH