Calma B

Dhurojini bebes tuaj një gjumë të qetë me Calma B

Shtesë ushqimore në format fluid të bazuar në ekstrakte bimore, me një shije të këndshme. Prania e Tiglios, Kamomilit, Passiflores dhe Lavendeitr favorizon realizimin e një gjumi të qetë dhe të natyrshëm gjatë natës.

Rekomandohet të merret 3-5 ml një deri katër herë në ditë pas ngrënies.

Përbërësit

  • SIPA-PIOCA (Cassava Syrup)
  • (Tilia cordata Mill.) Melisa (Melissa officinalis L.)
  • Lule të Kamomilit (Matricaria chamomilla L.)
  • Passiflora (Passiflora incarnata L.) Ekstrakt i thatë i ajrit (2% flavonoid total llogaritur si vitexin)
  • Portokalli (Citrus sinensis (L.)
  • Osbeck Ekstrakt i thate i luleve te Lavender (Lavandula officinalis Chaix).

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH