Lass B

Ndihmoni jashtëqitjen e bebes tuaj me Lass B

Shtesë ushqimore në format fluid të bazuar në ekstrakte bimore, me një shije të këndshme dhe një filxhan praktik matës. Lass B është një shtojcë ushqimore e bazuar në Manna, Fik dhe Propolis me Tamarindo dhe Dandelion të dobishme për të promovuar rregullsinë e tranzitit të zorrëve.

Keshillohet të meret 3-10 ml dy herë në ditë, në mëngjes ose në mbrëmje para gjumit.

Përbërësit

  • SIPA-PIOCA (Cassava Syrup)
  • Manna
  • Koncentrat lëng frutash
  • Fik (Ficus carica L.)
  • Tamarind (Tamarindus indica L.)
  • Dandelion (Taraxacum officinale Web) ekstrakt i thatë (2% inulin)
  • Propolis (dylli Propolisi) ekstrakt i thatë (12% galanginë).

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH