BASHKOHU ME EKIPIN TONË

Ju lutemi shkarkoni formatin tonë CV “Kliko këtu”

Ne jemi gjithmonë në kërkim të individëve të talentuar që janë të ngazëllyer për fillimin e karrierës së tyre në një industri me rritje të shpejtë. Nëse vlerësoni një mjedis pune miqësor dhe familjar, mundësitë për tu rritur nga brenda, përfitimet unike dhe një jetë produktive jashtë vendit të punës, atëherë ka një vend për ju.

1 Step 1

The information you provide when registering and applying for a job online will be used by MedFau Shpk, to process your employment application and to support any continuing relationship between you and MedFau Shpk.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right