PRODUKTET TONA Ne ofrojmë cilësinë më të lartë të produkteve të
përparuara mjekësore.
NA KONTAKTONI
MISIONI YNË Misioni ynë është të përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve brenda çdo segmenti që përfshin kujdesin shëndetësor. KARRIERË PARTNERET TONË Ne bashkëpunojmë me ndërmarrjet kryesore të kujdesit shëndetësor në të gjithë botën. PARTNERËT FOKUSI YNË Kompania jonë përqendrohet në ofrimin e produkteve më të mira për të përmirësuar kujdesin ndaj pacientit. RRETH NESH

PRODUKTET TONA Ne ofrojmë cilësinë më të lartë të produkteve të
përparuara mjekësore.
NA KONTAKTONI
MISIONI YNË Misioni ynë është të përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve brenda çdo segmenti që përfshin kujdesin shëndetësor. KARRIERË PARTNERET TONË Ne bashkëpunojmë me ndërmarrjet kryesore të kujdesit shëndetësor në të gjithë botën. PARTNERËT FOKUSI YNË Kompania jonë përqendrohet në ofrimin e produkteve më të mira për të përmirësuar kujdesin ndaj pacientit. RRETH NESH

MEDFAU SHPK

është një njësi e specializuar në shpërndarjen e pajisjeve, shërbimeve dhe materialeve të konsumit në sektorin mjekësor në Shqipëri.

Rreth Nesh & Çfarë Bëjmë

MedFau Shpk është një njësi e specializuar në shpërndarjen e pajisjeve, shërbimeve dhe materialeve të konsumit në sektorin mjekësor në Shqipëri. Bashkëpunon me kompani udhëheqëse në të gjithë botën që nga viti 1999, si Siemens, Olympus, Draeger dhe Carestream (Mjekësi dhe Stomatologjike). Planifikimi dhe ekzekutimi i projekteve mjekësore ofrohen dhe kryhen nga departamenti ynë profesional i inxhinierisë dhe ndihma e prodhuesve

ÇERTIFIKATAT TONA

Tregtimi, instalimi, mirëmbajtja dhe shërbimi teknik i pajisjeve mjekësore. Tregtimi i produkteve të konsumit mjekësor.

PARTNERËT TONË