PROPOLIEV Sticker Labbra ,5.5ml

  • Mbrojtje nga rrezet e diellit me SPF 15 per perdorim te jashtem
  • Ndihmon ne riparimin e cdo lezioni fale Vitamines E
  • Me  Aloe Vera dhe Tea Tree oil

Bli tani on line

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH