ZNOPIC

Permban Vaj esencial Citronella, Salvia dhe Eucalipto.

  • Krijon një pengesë mbrojtëse kundër pickimeve të mushkonjave dhe insekteve te tjera
  • Lehtëson kruajtjen në raste pickimi
  • Praktik, i freskët dhe efektiv
  • Jo i yndyrshëm
  • I lehtë për të aplikuar
  • Lëshon arome te pakendeshme per insektet por mirë tolerohet dhe është i këndshem për njerëzit

Bli tani on line

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH