Suplement B

Pasuroni dieten e femijes tuaj me vlera ushqimore

Shtesë ushqimore në format fluide të bazuar në ekstrakte bimore, me një shije të këndshme.
Supplement-B është një shtojcë dietetike e formuluar posaçërisht për fëmijët dhe perdoret në rast kur nevojitet te shtohen vlera minerale dhe vitamina ne dieten e perditshme ushqimore te femijes.

Rekomandohet te meret 10 ml të produktit në ditë, të pastër ose të holluar në ujë ose lengje të tjera frutash.

Përbërësit

 • SIPA-PIOCA (Cassava Syrup)
 • Astragalus (Astragalus membranaceus ) ekstrakt i thatë i rrënjës (70% polysaccharides) Hekur
 • Zink
 • Acetat DL-alfa-tokoferil (Vit. E)
 • Rosa canina (Rosa canina L.) ekstrakt i thatë i frutave (70% Vitamina C)
 • Ekstrakt i thatë i rrënjëve të Carrot (Daucus carota L.)
 • Ekstrakt i thatë i drithit (Triticum aestivum L.)
 • Ekstrakt i thatë i frutave Banana (Musa x sapientum L.)
 • Niacin (Vit.B3)
 • Thiami (Vit.B1)
 • Baker
 • Acid pantothenik (Vit.B5)
 • Riboflavin (Vit.B2)
 • Vitamina B6
 • Betacarotene
 • Acidi folik (Vit.B9)
 • Colecalciferol (Vit.D)
 • Cyanocobalamin (Vit.B12).

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH