Pomata e

Suplement i pajisur me aplikator i favorshëm për të ndihmuar shqetësimet hemorroidale.

Mënyra e përdorimit

Për përdorim korrekt të POMATA E është e domosdoshme që të pastrohet tërësisht sipërfaqja që do të trajtohet para se të aplikohet, pastaj të aplikoni sasinë e kërkuar të produktit duke përdorur aplikatorin e duhur që do të vendoset në tub. Përsëriteni trajtimin 3-4 herë në ditë. Është e këshillueshme që të lani plotësisht aplikatorin me ujë të nxehtë dhe sapun pas cdo perdorimi te tij.

Përbërësit:

Ekstrakte të:

  • Kungulli (Cucurbita pepo)
  • Lisi (Quercus robur)
  • Gështenja e Kuajve (Aesculus hippocastanum)
  • Magjistari Hazel (Hamamelis virginiana)
  • Sage (Salvia oficinalis)
  • Peppermint (Mentha piperita)
  • Olivo (Olea europaea)
  • Cera d’api
  • Imidazolidinilurea.

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH