FerroEv

FerroEv (60 kapsula bimore acido-rezistente) – shtese ushqimore hekuri e favorshme per te reduktuar lodhjen, per te ndihmuar ne metabolizmin energjitik dhe ate fiziologjik te formimit te rruazave te kuqe dhe hemoglobines, per pasoje ne transportin normal te oksigjenit

Rekomandohet ne gra shtatezena apo gjate gji dhenies, femrat e moshes fertile me cikel menstrual te dendur,personat qe i permbahen nje diete vegjetariane apo hipokalorike, te rinjte
gjate periudhes te rritjes, ne nje stervitje intensive fizike, gjate terapive medikamentoze te cilat ulin perthithjen e hekurit

Merret 2-3 kapsula ne dite, ne mengjes me stomakun bosh, ose perpara ushqimit. Ne rastin e nje shtatezanie keshillohet perdorimi i 3 kasulave ne dite.

Kapsula acido-rezistente e ben te pranueshem tolerimin e hekurit ne stomak!

Perberesit:

  • Ferro pirofosfat microincapsulato
  • Vitamine C
  • Lattoferina
  • Vitamin B9
  • Ekstrakt vegjetal karrote
  • Rosa canina
  • Spinaq
  • Ortica
  • Crescione etj

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH