Ferro

Ferro (60 capsula bimore) – shtese ushqimore me baze hekuri me biodisponibilitet te rritur

Rekomandohet ne reduktimin e niveleve te hekurit ne organism si dhe gjate kerkeses per rritje fiziologjike te tij kur nevojitet

Keshillohet marrja e 1-2 kapsulave ne dite

Perberesit:

  • Ferro-L – pidolato

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH