AcidEV

Shtojcë dietetike e kripërave minerale alkaline dhe ekstrakte bimore me liqurizia, të dobishme për mirëqenien e stomakut dhe funksionit të tretjes.

Mënyra e përdorimit

Merrni 1 deri në 2 tableta në ditë, duke i përtypur.

Përbërësit:

  • Calcio corallino fossile
  • Liquirizia radice estratto
  • Magnesio idrossido
  • Acido alginico
  • Sodio bicarbonato
  • Malva fiori e foglie polvere
  • Camomilla fiori estratto secco.

Click to go to official website

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH