PsylloVita

Psyllovita – shtojce ushqimore me baze ekstraktesh bimore e cila favorizon funksionimin e rregullt të tranzitit të zorrëve. Burim i shkëlqyeshëm i fibrave të tretshme.

Psillium është i dobishëm për promovimin e rregullsisë së tranzitit të zorrëve, ndërsa ANICE jeshile dhe Finoku ndihmojnë funksionin e tretjes. Prania e Lactobacillus acidophilus favorizon ekuilibrin e florës së zorrëve.

Mënyra e përdorimit

Rekomandohet te merret sasia e pluhurit të barabartë me një lugë çaji (rreth 4.5 g) në një gotë të madhe me ujë, përzihet mirë, pihet duke u shoqeruar me nje tjeter gotë ujë. Merret 2 herë në ditë, mundësisht në mëngjes me stomak bosh dhe në mbrëmje para gjumit. Rekomandohet larg vaktet dhe medikamenteve, të paktën 1 orë ose 2 ore.

Përbërësit:

  • Pluhur i farave të mikronizuar te Psillium
  • Pluhur mikronizues i frutave të Anice
  • Pluhur mikronizues i frutave finokut
  • Lactobacillus
  • Acidophilus SGL11.

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH