Nutri B

E keni të vështire ti jepni mjaltin fëmijes tuaj! Tani Nutri B e ka mjaltin brenda

Shtese ushqimore, lëng në shishe praktike me një dozë me kapak matës bazuar në ekstrakte bimore dhe lëndë ushqyese. Është një produkt me një shije shumë të këndshme, i cili perdoret kur nevojitet te shtohen vlera minerale dhe vitamina ne dieten e perditshme ushqimore te femijes.

Këshillohet të meret një shishkë, të pastër ose të holluar në qumësht ose lëng frutash, mundësisht në mëngjes në stomak bosh.

Përbërësit

  • (Rosa Canina L.) Ekstrakt kimik i frutave (70% Vitamina C)
  • Gruri Oil Germ
  • Retinyl Acetate (Rosa Canina L.) Koncentrat i frytave te thata
  • Rosehip (Rosa Canina L.) (Vit A)
  • Colecalciferol (Vit.D3)
  • Pelte mbretërore e lipofilizuar.

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH