MagnesiumB6 600mg

MagnesiumB6 600mg (60 capsula bimore) – shtese ushqimore me baze Magnesi dhe vitamin B6 me biodisponibilitet te rritur

Rekomandohet ne reduktimin e niveleve te tyre ne organizem si dhe gjate kerkeses per rritje fiziologje kur nevoitet

Keshillohet marrja 2-3 kapsulave ne dite

Perberesit:

  • Magnes ne trajte oksid
  • Carbonat
  • L-pidolato
  • Citat
  • Vitamine B6

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH