HalitoseEV

Shtojcë ushqimore e bazuar në liqurizia, kardamom dhe finok, të dobishme për nxitjen e proceseve të tretjes që shpesh shkaktojnë halitozë.

Mënyra e përdorimit

Merrni 2 tableta në ditë, pas ngrënies ose sipas nevojës, duke i përtypur ato.

Përbërësit:

  • Clorofilla da Alga clorella tallo polvere micronizzata
  • Liquirizia radice estratto
  • Cardamomo frutti estratto secco
  • Eucalipto olio essenziale
  • Finocchio olio essenziale

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH