Coli B

Qetësoni dhimbjet e barkut të bebes tuaj me Coli B.

Shtesë ushqimore në format fluide të bazuar në ekstrakte bimore, me një shije të këndshme dhe një filxhan praktik matës.

Coli-B është një shtojcë ushqimore e bazuar në ekstrakte bimore. Prania e balsamit të limonit, kamomilës dhe koprës është e dobishme për të nxitur eliminimin fiziologjik të gazrave të zorrëve.

Rekomandohet të meret 5 ml, dy ose tri herë në ditë, të holluar në ujë ose lengje te tjera frutash.

Përbërësit

  • SIPA-PIOCA (Cassava Syrup)
  • FRUCTOPLANT:
  • Lime (Tilia cordata Mill.)
  • Melisa (Melissa officinalis L.)
  • Lule e kamomilit (Matricaria chamomilla L.)
  • Kopër (Foeniculum vulgare Mill.)
  • Ekstrakti i thatë i frutave (0.1% në vaj esencial)
  • Balsam limoni (Melissa officinalis L.)
  • Ekstrakt të thatë (2% acid rosmarinik).

Click to go to official website

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH